Abonnements­vilkår

Vilkårene gjelder for bestilling og bruk av abonnement på Grimstad Adressetidende. Som abonnent på Grimstad Adressetidende har du tilgang på alt vårt innhold i elektronisk utgave (eAvis) og på vår nettavis. Papiravisen blir levert tirsdag, torsdag og lørdag, med mindre du har valgt et digitalabonnement. Du får også tilgang til vårt elektroniske arkiv.
Aldersgrensen for å bestille abonnement er 18 år.

For å få tilgang til alt innhold digitalt fra Grimstad Adressetidende må du registrere deg som digital bruker på Grimstad Adressetidende.no. Du gjør det ved å fylle inn dine personlige opplysninger og velge ditt brukernavn og passord. Gjennom Grimstad Adressetidendes Min side kan du administrere ditt abonnement.

Vilkårene gjelder for både privat- og bedriftskunder. Transaksjonen gjøres med:

Grimstad Adressetidende AS
c/o Agderposten AS
Postboks 8, 4801 Arendal
Tlf: 37258001
Foretaksreg: NO 912 092 070 MVA
E-post: kundeservice@gat.no
http://www.gat.no
Bankkontonummer: 28011050826

Abonnement

Abonnementet betales forskuddsvis og løper inntil vi mottar oppsigelse, og uansett ut den betalte periode. Ved slutten av en abonnementsperiode vil abonnementet automatisk bli forlenget med en lengde lik den forrige.

Abonnementet skal betales i henhold til forfallsdatoen på fakturaen. Kommer betaling for sent, påløper den til enhver tid gjeldende lovbestemte forsinkelsesrente.

Ved oppsigelse løper abonnementet ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Gjenværende beløp refunderes ikke. Ved oppsigelse av abonnement med bindingstid tilkommer et sluttoppgjør for den perioden du har oppnådd en prisfordel, tilsvarende den rabatten som er gitt på et abonnement uten bindingstid.

Ved uteblitt betaling stoppes avisleveringen og den digitale tilgangen og vi fakturerer restregning for levert periode. Du kan velge å stoppe papiravisleveringen i en periode uten at det påvirker abonnementsprisen eller ditt digitale abonnement. Angrerettloven gjelder.

Priser

Årsabonnement eller månedstrekk med kredittkort eller avtalegiro og 12 måneders bindingstid gir lavest pris. Levering i Norge er gratis. For levering av papiravis i utlandet tilkommer Postens portotillegg.

Ønsker du faktura i posten tilkommer et gebyr på kr 35,- pr faktura. Ved betaling med Avtalegiro, E-faktura eller kredittkort tilkommer det ingen gebyr. Opprettelse av AvtaleGiro gjøres på Min side (menyvalg "Abonnement"), eller via din bankforbindelse. Elektroniske trekk som ikke betales innen fristen får betalingspåminnelse med et fakturagebyr i posten.

Grimstad Adressetidende forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på det løpende abonnementet. De nye prisene kunngjøres i avisen og på hjemmesiden, senest 14 dager før iverksettelse. De nye prisene gjøres gjeldende fra fastsatt dato for alle typer abonnement.

Betaling

Du kan kjøpe abonnement eller digital dagstilgang på Grimstad Adressetidende på Grimstad Adressetidende.no ved å benytte bankkort/kredittkort eller få tilsendt faktura. Ved kortbetaling trekkes kredittkortet/bankkortet du registrerer for ny periode til du sier opp ditt abonnement hos oss.

Grimstad Adressetidende benytter PayEx som betalingsløsning. PayEx støtter Verified by Visa-standarden. Les mer om PayEx på www.payex.no. Betalingssidene er sikret med SSL-sertifikat. Les mer på Let's Encrypt. Det betyr at du som kunde har ekstra sikkerhet ved betaling hos Grimstad Adressetidende. For kjøp i øvrige salgskanaler kan faktura eller elektronisk bankbetaling benyttes.

Dersom innbetaling ikke skjer, forbeholder Grimstad Adressetidende seg retten til å lukke tilgangen og stoppe avisleveringen med umiddelbar virkning.

Levering

I de områdene avisen blir levert med Grimstad Adressetidendes egne distributører, har vi som mål, men ingen garanti for, å levere papiravisen senest kl. 07.00. For øvrige områder gjelder leveringstidene til Posten eller andre samarbeidspartnere.

eAvisen er tilgjengelig fra kl. 06.00. Enkelte sider kan unntaksvis avvike fra den trykte versjonen. Temabilag vil kun være tilgjengelig dersom de er utgitt av Grimstad Adressetidende. Innstikk med andre utgivere vil således ikke være tilgjengelig.

Dersom levering hindres av langvarige tekniske problemer, streiker, lockout eller force majeure av mer enn to dagers varighet, godtgjøres dette med tilsvarende forlengelse av abonnementet. Dersom årsaken til manglende tilgang er knyttet til brukernes egen internettilgang eller problemer med brukernes datautstyr/software, ytes ingen godtgjørelse.

Ved endring av leveringsadresse må Grimstad Adressetidende kontaktes senest tre virkedager før endringen skal tre i kraft. I ferier tilbyr vi gratis flytting av avisen til leveringssted i Norge. Papiravisen kan omadresseres i inntil 4 uker, eller vi kan oppbevare avisene hos Grimstad Adressetidende. Du kan selv registrere din endring på .

Min Side

På Grimstad Adressetidendes nettside kan du logge deg inn på Min Side for å administrere ditt abonnement. For å kunne bruke Min Side, må du logge deg inn med brukernavn og passord.

Her kan du:

  • Omadressere avisa, fast -eller midlertidig hvis du skal på ferie
  • Midlertidig stoppe leveringen av papiravisen
  • Se betalingsopplysningene dine
  • Endre betalingsmåte og oppdatere kredittkortopplysninger
  • Opprette Avtalegiro-avtale
  • Sende oss en henvendelse

Brukertilgang

Den juridiske eieren av abonnementet er den som har tegnet det. Abonnenten kan være innlogget på inntil fem enheter samtidig. Brukernavn og passord til avisens digitale tjenester må ikke deles med andre enn medlemmer av abonnentens husstand og oppholds-adresse.
Dersom abonnenten deler brukernavn og passord med andre, eller på annen måte misbruker Grimstad Adressetidendes tjenester, har Grimstad Adressetidende rett til straks å stenge abonnentens tilgang til disse tjenestene og stoppe avisleveringen uten refusjon av innbetalt abonnementsbetaling.

Rettigheter

Som abonnent av Grimstad Adressetidende har du tilgang til alt materiale, herunder tekster, artikler, nyheter, foto og video, grafikk og annet som er publisert av Grimstad Adressetidende. Du kan laste ned og/eller skrive ut en enkel kopi av materialet kun til ditt eget bruk. Avfotografering, nedlasting eller kopiering med sikte på gjenbruk er ikke tillatt.

Personopplysninger og cookies

Informasjon om hvordan cookies brukes på norske nettsteder. Siden er opprettet av Mediebedriftenes Landsforening.

Endring av vilkår

Abonnementsvilkårene kan bli endret, og de til enhver tid gjeldende vilkårene er oppdatert på https://les.gat.no/vilkar.

Aksept av vilkår

Ved godkjenning av vilkår, gir du oss samtidig tillatelse til å kommunisere med deg per e-post og mobiltelefon.